12. srpna 2015

Jak poznat tu pravou crazy cat lady?

aneb Kočky! Všude!

Jsem kočkofil. Doma mám jednu velkou černou šelmu a teď nově dvě pidikočky a je to super. Je to jako s každou jinou zálibou, časem se začne objevovat všude. Využila jsem ranního sluníčka a shromáždila jsem svoje kočičí věci a dost mě překvapilo, kolik jich vlastně je.




Tuhle kočičí tašku jsem si šila ještě někdy na gymnáziu a od té doby ji nosím skoro pořád. Je to obyčejná taška na formát A4, se zipem, maličkou kapsičkou vevnitř, ale má kočky. Spoustu koček. Po Praze se jí dostalo už i několikrát moc pěkných reakcí (většinou od cizinců).


Koček jsem tenkrát na tašku připravila o něco víc, z těch zbylých vzniklo několik broží. Skoro všechny jsem je prodala a zbyla mi jen tahle jedna. Byla se mnou i na státnicích. Ráda totiž kombinuju (relativně) seriózní oblečení s trošku praštěnými maličkostmi jako jsou právě brože nebo třeba naušnice.

horní řada: dárek (Bijou Brigitte), dárek, C&A; prostřední: dárek (C&A); dole: ebay, handmade z trhu
Když mluvíme o těch naušnicích... Ne všechny nosím, ale všechny jsou kočičí, takže se počítají. Mnoho z nich jsem dostala, všichni mou kočičí zálibu dobře znají.


Na zkoušky chodím s tímhle kocourem na krku. Přináší totiž štěstí. Je to Simon's cat (a když visí na řetízku, prý vypadá z dálky jako šunka...) a občas si ho ode mě půjčuje i moje spolubydlící.

ebay
A řadu cetek zakončíme maličkou kočkou na prst. Je mi trošku větší, ale stejně tenhle prstýnek zbožňuju.

ebay
Pořídila jsem si i tyhle profláknuté kočkopunčochy. Zepředu jsou na kolenou kočičí čumáčky a vzadu pak ocásky. Ke krátkým sukním nejlepší punčochy! Jak vypadají oblečené můžete vidět na mojí fotce třeba tady.


Aby toho nebylo málo, mám i kočičí boty. Jsou už prastaré a je to na nich vidět, koupila jsem je za nějakou směšnou částku ve slevě v Gate, protože mi ten vzor připomínal Miu Miu kočky.

ebay
A nakonec hvězda večera - ušatý obal na telefon. Je silikonový, má ouška, pacičky a ocásek. Je měkký a vepředu vystouplý, takže se nebojím, že by mi mobil při nějakém nečekaném pádu přistál přímo na displeji.

Co myslíte, jsem už správná crazy cat lady? Myslím, že by mohlo být i hůř, ale stejně mě to množství trochu zaskočilo. Krom toho mám samozřejmě s kočkama třeba oblíbený hrnek na čaj nebo povlečení, ale to je v druhém domově v Praze.

Máte taky nějakou zálibu, která se takhle hrozně promítá i v jiných oblastech vašeho života?

2 komentáře:

  1. To je faajn :), mám ráda, když mají lidi takové oblíbenosti. Já mám slabost pro puntíky :).
    Článek mi úplně připomněl tento super blog: http://audreyjeanne.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Puntíky mám taky moc ráda :) Každý musí mít nějakou tu "úchylku", myslím...
      A děkuju za tip na super blog!

      Vymazat

Děkuji Vám za krásný komentář!